سید علیرضا موسوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح اوقات فراغت آموزش و پرورش در تابستان سال جاری اظهار کرد: امسال بر اساس سهمیه ای که از سوی آموزش و پرورش برای استان تعیین شده است در مجموع راه اندازی ۱۴۰ پایگاه اوقات فراغت در سطح استان پیش بینی شده که در صورت استقبال دانش آموزان امکان افزایش آن نیز وجود دارد.
وی بیان کرد: هسته های متمرکز اوقات فراغت، کانون های فرهنگی و تربیتی، دارالقران ها و مدارسی که توسط مدیر آموزش و پرورش شهرستان ها تعیین شده اند از جمله این پایگاه ها خواهند بود.
آغاز فعالیت پایگاه ها از ۱۲ تیر
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اغاز فعالیت پایگاه های اوقات فراغت در استان از ۱۲ تیرماه خبر داد و گفت: کلاس های این پایگاه ها به مدت ۱۶ جلسه برگزار می شود.
موسوی نژاد، برنامه های فرهنگی، هنری، علمی، قرآنی، ورزشی، بهداشت و کمکهای اولیه، مهارت آموزی را جمله برنامه های این پایگاه ها در تابستان امسال عنوان کرد و افزود: کلاس های برگزار شده در این پایگاه ها در رشته های مختلفی که خود دانش آموزان تقاضا داشته باشند خواهد بود.
وی با بیان اینکه امسال ۱۰۰ درصد پایگاه ها خودکفا خواهند بود و بودجه متمرکز دولتی در این زمینه نخواهیم داشت، عنوان داشت: شهریه کلاس ها نیز در هر منطقه بر اساس تصمیم گیری شورای آموزش و پرورش هر شهرستان خواهد بود.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته حق الزحمه مربیان نیز از محل درآمد خود پایگاه ها پرداخت خواهد شد اما امیدواریم که کمک های دولتی نیز در این زمینه به کمک ما بیایند.
تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ درصد دانش آموزان استان
موسوی نژاد با بیان اینکه در حال حاضر سهمیه هر شهرستان بر اساس تعداد دانش آموزان و سهیمه ای که وزارت برای استان در نظر گرفته، مشخص شده است، بیان داشت: بر اساس دستور العمل وزارت امسال باید ۱۰ درصد از دانش آموزان استان تحت پوشش پایگاه های اوقات فراغت قرار گیرند.
به گفته وی در سال گذشته نیز حدود ۱۴ هزار دانش آموز استان در کلاس های اوقات فراغت آموزش و پرورش شرکت کردند.
نظر شما